Світоліна показала, як в Україні відзначила 30-річчя з Нікітюк, Притулою та Шевченком

Спортсменка відзначила ювілей у столиці в компанії друзів.

instagram.com/elisvitolina

Українській тенісистці та багаторазовій учасниці турнірів Великого шлему Еліні Світоліній 12 вересня виповнилося 30 років. З нагоди ювілею спортсменка організувала святкування у Києві у колі близьких друзів та колег. Про це вона повідомила в Instagram, показавши кадри з вечірки.

- Мій особливий день, 30-й день народження, зустріла в Україні з найближчими людьми, які за три останні роки стали майже сім'єю. Людьми, якими пишаюся, які мене надихають та підтримують. ДЯКУЮ! - зазначила у пості Світоліна.

Серед гостей, які відвідали свято, були футболіст і президент УАФ Андрій Шевченко, телеведуча Леся Нікітюк, письменник та музикант Сергій Жадан, народний депутат та олімпійський чемпіон Жан Беленюк, волонтер Сергій Притула, шоумен Андрій Бєдняков, бізнесмен Гарік Корогодський та інші.

Спортсменка обрала для святкування ювілею чорну сукню з високим розрізом та декоровану пір'ям від українського бренду Gasanova.

Світоліна - найуспішніша українська тенісистка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 у Токіо. У липні 2021 року уродженка Одеси одружилася з французьким тенісистом Гаелем Монфісом, а в жовтні наступного вперше стала мамою. У пари народилася дочка Скай Монфіс. Нині родина живе у Франції.