Фагот, Харчишин, SKYLERR та OTOY оберуть "найкращі нові пісні" на премії "МУЗВАР"

MUZVAR AWARDS 2024 спільно з конкурсом “МУВ 2” від “Радіо “Сільпо” оберуть номінантів категорії “Найкраща нова пісня”: її переможець отримає 100 тисяч гривень.

Музична премія MUZVAR AWARDS подарує 100 тисяч гривень виконавцю, який переможе у номінації “Найкраща нова пісня”. Треки оцінюватимуть Фагот із ТНМК, телепродюсер Володимир Завадюк, лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин, співачка SKYLERR, репер OTOY та керівника проєкту Радіо “Сільпо” Денис Кузьмічов. 

- Цьогоріч ми неймовірно раді додати до регламенту премії номінацію "Move to Reality | Найкраща нова пісня". За останні три роки українська пісня дійсно трансформувалася та стала рупором суспільства. Нам важливо бути на одній хвилі з українським слухачем. Тому ми хочемо привернути якомога більше уваги до нової української сцени та дати їй поштовх та підтримку для розвитку, - зазначив кріейтор порталу “МУЗВАР” Льоша Донцов.

За результатами відбору експертної ради тільки 10 щасливчиків отримають право виступити наживо у фіналі конкурсу, який відбудеться на Origin Stage у Києві. П’ятірка найкращих пісень стануть номінантами премії MUZVAR AWARDS 2024. Окрім гранту у 100 тисяч гривень на творчість від спеціального музичного партнера премії “Радіо “Сільпо” спеціальну нагороду у розмірі 50 тис грн на розвиток творчості отримає той артист/гурт, чия пісня набере найбільшу кількість лайків на сайті radio.silpo.ua.

“Найкраща нова пісня” - це нова категорія в регламенті премії, яку створили спільно з конкурсом “МУВ 2” від “Радіо “Сільпо” за підтримки Mastercard

Заявки на участь в конкурсі “МУВ 2” приймаються з 13.09.24 по 23.09.24 включно на сайті radio.silpo.ua.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Сільпо (@silpoua)