Інтерв'юер Аліна Доротюк показала результат ринопластики

Журналістка звернулася до лікаря, щоб виправити кінчик носа.

instagram.com/dorotiuk

Журналістка та інтерв'юер Аліна Доротюк похвалилася результатом ринопластики. У новому випуску для свого YouTube-каналу Доротюк зізналася, що вирішила підправити кінчик носа. У розмові з лікарем інтерв'юер зазначила, що для неї найголовніше було, щоб ніс після хірургічного втручання виглядав природно.

- У мене був запит зробити усе максимально натурально. Мені здається, у нас це вийшло. Я задоволена результатом, незважаючи на те, що минуло лише два тижні. Що мене здивувало, у мене подруги робили ринопластику, і та операція, яку робили п'ять років тому, синці, кров'яні плями під очима... у мене цього не було. У мене майже не було синців, лише невелике пожовтіння, – розповіла журналістка.

Це не перша пластична операція Доротюк. Інтерв'юер також зізналася, що у 2013 році за рекомендацією лікарів зробила операцію зі зменшення грудей. За словами Аліни, тоді вона мала 10 розмір грудей, а тіло досить худорляве, що давало велике навантаження на спину.

Аліні Доротюк 36 років. Закінчила Київський національний університет культури та мистецтв за спеціальністю телерадіожурналістика. У світській журналістиці працює 15 років. Була кореспондентом програм "Неймовірні історії кохання", "Неймовірна правда про зірок" на СТБ. З 2017 року по 2022 рік працювала ведучою та редактором проєкту "Зірковий шлях" на каналі "Україна". У 2020 році разом із продюсером Іриною Епштейн запустила YouTube-канал "Вечеря з Дороті", а з початку повномасштабної війни створила свій YouTube-канал, на який підписано понад 137 тисяч людей.