Netflix продовжив серіал "Емілі в Парижі" на п'ятий сезон і переніс події до Риму

У новому сезоні серіалу події розгортатимуться у Римі та Парижі.

netflix.com

Стрімінгова платформа Netflix продовжила серіал "Емілі у Парижі" на п'ятий сезон. Про це творці серіалу оголосили на офіційних сторінках проєкту у соцмережах. Команда серіалу опублікувала знімок головної героїні Емілі Купер, яка тримає в руках чашку з кавою, а на дні було намальовано цифру 5. У підписі до фото було зазначено: "Це офіційно: "Емілі в Парижі" отримає 5 сезон!".

У четвертому сезоні Емілі переїхала до італійської квартири, щоб відкрити в Римі офіс Agence Grateau та закрутила роман з італійцем Марчелло. За словами творця серіалу Даррена Стара, вони не планують змінювати назву проєкту, тому що у п'ятому сезоні глядачі також побачать події з Парижа.

- Емілі буде присутня у Римі, - зазначив Старий. - Це не означає, що її не буде в Парижі, але вона буде присутня в Римі.

У п'ятому сезоні серіалу глядачі ближче познайомляться з парою Емілі та Марчелло (Еудженіо Франческіні). У той же час сусід і колишній бойфренд Емілі Габріель (Лукас Браво) нарешті зрозумів, що він хоче бути з нею і готовий боротися за її увагу. Йому доведеться мати справу з наслідками зробленого раніше вибору.

- Марчелло - це зовсім інша пригода, яку ми хочемо для Емілі, тому що зрештою ми хочемо, щоб в Емілі був найкращий баланс між роботою та особистим життям, - зізналася у коментарі Tudum Коллінз. - Ми хочемо, щоб Емілі могла посміхатися без жодних умов. Ми хочемо, щоб вона не обмежувалася відпусткою. І він приходить у цей ідеальний час.

Четвертий сезон "Емілі в Парижі" посів 1-е місце у глобальному топ-10 Netflix після прем'єри у серпні. За перші чотири дні він набрав 19,9 млн переглядів, увійшовши до Топ-10 у 93 країнах, і з того часу залишався у списку чотири тижні поспіль.

Про що серіал

Сюжет розгортається навколо виконавчого директора з маркетингу з Чикаго Емілі Купер (Лілі Коллінз), яка отримує пропозицію вирушити до Парижа замість своєї начальниці на один рік. Їй доведеться працювати в компанії, яка займається просуванням люксових брендів. Приїхавши до міста кохання, Емілі починає вести блог в Instagram, який швидко стає популярним. Однак на новому місці роботи Емілі ніхто не сприймає всерйоз, нова начальниця вважає її некорисною. Незабаром американка завдяки своєму креативному підходу та сміливості починає приносити компанії користь та гроші. З нею змушені рахуватися.