Польща та Чехія скасували низку поїздів через повені, - "Укрзалізниця"

Через стихійне лихо країни почали скасовувати ключові рейси.

facebook.com/Ukrzaliznytsia/

Через повені у Польщі та Чехії було скасовано кілька рейсів, що ускладнило стикування для українських пасажирів. Два ключові поїзди з Праги до Чопа та Перемишля залишаються на території Чехії та мають низьку ймовірність прибути вчасно для пересадки на українські потяги, повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

- Нагадуємо, що пасажири з квитками на сьогоднішні поїзди можуть скористатися будь-яким нашим рейсом у тому самому напрямку протягом наступної доби, на вільні місця, без необхідності обмінювати квитки, – повідомили у компанії.

Український перевізник перебуває у постійному контакті із залізничними операторами Польщі та Чехії та готовий гнучко організовувати пересадки для пасажирів, які постраждали від змін у розкладі. Пасажири з квитками на сьогоднішні рейси з Праги до Чопа або Перемишля можуть пересісти на будь-який інший поїзд у цьому напрямку протягом доби без обміну квитків.

Тим, хто прямує з України на пересадку до Праги, рекомендується уважно стежити за розкладом. У зв'язку із поточною ситуацією існує висока ймовірність необхідності переночувати у місті пересадки. Пасажирам рекомендується зв'язатися з польськими або чеськими залізничними операторами для отримання актуальної інформації про рейси та можливі зміни у графіку.