Тіна Кароль стала музичним продюсером Нацвідбору на "Євробачення-2025"

Прийом заявок на участь у Нацвідборі розпочнеться вже наступного тижня.

eurovision.ua

Співачка Тіна Кароль стала музичним продюсером Національного відбору на "Євробачення-2025". Про це повідомляє Суспільне.

- Рада приєднатися до команди Національного відбору на "Євробачення" й мати можливість підтримати як тих, хто робить свої перші кроки, так і тих, хто повертається на сцену Нацвідбору знову. Впевнена, що цього року ми побачимо багато яскравих виконавців, яких ми представимо вам у найкращому світлі. До зустрічі на Нацвідборі! - зізналася Кароль.

За словами організаторів, прийом заявок на участь у Нацвідборі розпочнеться вже наступного тижня, а разом із ним будуть оголошені нові деталі щодо умов участі та процесу відбору. До Кароль два роки поспіль музичним продюсером Національного відбору був Дмитро Шуров.

- Цього року до нашої команди приєднується Тіна Кароль - одна з найяскравіших артисток нашого часу, що має великий досвід у продюсуванні та підтримці молодих виконавців. Власний досвід участі в Євробаченні дає їй глибоке розуміння всіх аспектів цього конкурсу. Її експертиза й музичне чуття допоможуть нам обрати артиста, який гідно представить Україну на міжнародній арені, - зазначила голова делегації України на "Євробаченні" Оксана Скібінська.

Наступний пісенний конкурс відбудеться у швейцарському місті Базель після перемоги Nemo із піснею The Code на "Євробаченні-2024". Цього року представниці України Alyona Alyona & Jerry Heil посіли третє місце із піснею Teresa & Maria. До цього дня Україна є єдиною країною в історії "Євробачення", яка щорічно проходить у фінал з моменту своєї першої участі у 2003 році.