Донбас знову опинився під масованим обстрілом Росії, загинули 5 людей

Ворог завдав ударів по житлових будинках та цивільній інфраструктурі.

t.me/ВадимФілашкін/

На Донеччині росіяни влаштували черговий масований обстріл, жертвами якого стали як мінімум 13 людей. Ще шестеро отримали поранення. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму телеграм-каналі.

- Покровський район: у Кураховому постраждала одна людина, пошкоджено понад п'ять будинків, а в Курахівці постраждали будинок та адміністративна будівля. У Гірнику пошкоджено багатоповерховий та приватний будинки. В Успенівці постраждало підприємство, у Покровську пошкоджено шляхопровід. У Красноярському - одна людина загинула, четверо отримали поранення, пошкоджено чотири будинки. У Білицькому загинула одна людина та одна поранена, зруйновано чотири будинки та об'єкт інфраструктури - написав чиновник.

За його словами, за добу російські війська завдали 20 ударів по населених пунктах Донецької області. Так, у Краматорському районі в Костянтинівці поранено двох людей, пошкоджено сім приватних будинків, лінії електропередач, газопровід та автомобіль. У Веролюбівці загинули троє людей, двоє поранено, знищено дві вантажівки. Тим часом у Бахмутському районі в Торецькому ТО поранено трьох цивільних, у Сіверську пошкоджено будинок, а в Часовоярській ТО постраждали п'ять приватних будинків, багатоповерхова будівля та чотири нежитлові об'єкти.