Зробила селфі: перша леді Франції знялася у серіалі "Емілі в Парижі"

Дружина президента Франції з'явилася у короткій сцені серіалу у ролі камео.

скріншот із серіалу Netflix "Емілі в Парижі"

Перша леді Франції Бріжит Макрон знялася в серіалі Netflix "Емілі в Парижі". Дружина президента країни з'явилася у сьомій серії четвертого сезону у ролі камео, зігравши саму себе.

За сюжетом, героїня Емілі Купер (Лілі Коллінз) бачить Макрон у ресторані та, підійшовши до столика, стикається з охоронцем. Дівчина пояснює, що вона є автором популярного Instagram-акаунту Emily in Paris, після чого перша леді жестом відпускає охорону. Емілі просить зробити з Бріжит Макрон селфі, яке викладає у соцмережу з хештегом #makeiticonic. Це відсилка на гасло президента Макрона, спрямованого на залучення до Франції іноземних інвесторів.

Ім'я Макрон неодноразово згадувалося в сюжеті і вплинуло на зліт кар'єри Емілі. Так, у першому сезоні керівник відділу маркетингу щосили намагалася вписатися в компанію, працюючи над просуванням Vaga-Jeune. Виявивши, що французьке слово чоловічого роду le vagin означає "піхва", Емілі ділиться своїм розчаруванням у соцмережах, і перша леді Франції робить репост цього поста.

Поява Бріжит на знімальному майданчику сталася після того, як виконавиця головної ролі Лілі Коллінз розповіла, що Макрон є великою шанувальницею проєкту. Ідея зняти її в серіалі з'явилася у грудні 2022 року, коли перша леді Франції запросила акторку разом із творцем проєкту Дарреном Старом до Єлисейського палацу.

- Вона велика шанувальниця серіалу та сприйняла згадку про себе у першому сезоні з великим гумором. Нова сцена, у четвертому сезоні – наші перемигування з нею на знімальному майданчику – для мене величезна честь та справжнє задоволення, – розповіла артистка.

Сюжет розгортається навколо виконавчого директора з маркетингу з Чикаго Емілі Купер, яка отримує пропозицію вирушити до Парижа замість своєї начальниці на один рік. Їй доведеться працювати в компанії, яка займається просуванням люксових брендів. Приїхавши до міста кохання, Емілі починає вести блог в Instagram, який швидко стає популярним. Однак на новому місці роботи Емілі ніхто не сприймає всерйоз, нова начальниця вважає її марною. Незабаром американка завдяки своєму креативному підходу та сміливості починає приносити компанії користь та гроші. З нею змушені рахуватися.