У Закарпатському ТЦК пояснили силове затримання чоловіка у Мукачевому – вдарив співробітника центру пляшкою

Постраждалого госпіталізували.

кадр з відео

Чоловік, якого напередодні затримали військові у Мукачевому, перед цим вдарив пляшкою по голові співробітника ТЦК. Його затримали, а військового госпіталізували, повідомила пресслужба Закарпатського ОТЦК та СП.

На відео, знятому перехожими, військовослужбовці затримують чоловіка біля спортивного майданчика поряд з Мукачівським РТЦК та СП. Там дійсно було затримано чоловіка, однак опублікований відеозапис не відображає усіх обставин подій, що передували затриманню, запевнили у пресслужбі.

 Зазначається, що інцидент трапився близько 15:30 12 вересня - агресивно настроєний громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них.

 - Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері. У цей же час візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти, - йдеться в повідомленні.

 У відповідь на такі дії група військовослужбовців миттєво відреагували на акт агресії та затримала нападника. До нього було застосовано силу, аби він не втік до прибуття поліції. У Закарпатському ОТЦК зазначили, що "дії військових були адекватними, швидкими та рішучими", оскільки ситуація вимагала негайного реагування на поведінку молодика.

Нападника передали наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізовано до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу. Наразі переводиться перевірка обставин інциденту, а поліція з’ясовує обставини поді. За фактом нападу на військовослужбовця розпочато службове розслідування.