Ексдружина Остапчука пояснила, чому не змінила прізвище після розлучення

Інфлюенсер зізналася, чи пройшла процедуру зміни документів після розлучення.

youtube.com/Люкс ФМ

Ексдружина Володимира Остапчука, нотаріус та блогер Христина зізналася, що ще не змінила прізвище після розлучення. Пара розійшлася близько двох років тому, але лише з недавніх пір у ЗМІ до ексобраниці шоумена знову почали звертатися на дівоче прізвище. У коментарі програмі "ТУР Зірками" для "Люкс ФМ" Христина зазначила, що для неї ця процедура лише формальність і поки що вона не хоче змінювати документи.

– Я все життя Горняк. Після заміжжя стала Остапчук. Але не збираюся змінювати прізвище в паспорті, оскільки це формальність. Мені треба міняти не тільки паспорт, а й візи, які складно отримати, накази, реєстри, щоб працювати, тощо. Це дуже важкий шлях, який потребує багато часу. Але в душі й на всіх проєктах я - Горняк. Хочу відокремитися. Щоб мій проєкт ORA асоціювався з прізвищем Горняк. Тому що поки я вдруге не вийду заміж, буду Горняк, – сміючись уточнила інфлюєнсер.

На питання, чи готова змінити прізвище вдруге після заміжжя, Горняк відповіла, що орієнтуватиметься по ситуації. За словами дівчини, якщо це буде важливо її половинці та будуть діти, то в них буде одне на всіх прізвище.

Володимир та Христина розлучилися у жовтні 2022 року після двох років шлюбу. До стосунків із Горняк Володимир 12 років був одружений на Олені Войченко. Експодружжя виховує двох дітей - дочку Емілію та сина Евана-Олександра. Після розставання з Христиною Остапчук разом із новою дружиною Катериною Полтавською розпочав ремонт у їхньому недобудованому будинку. Пара підтвердила, що офіційно оформила стосунки наприкінці березня 2024 року.