Росія вдарила по Конотопу, у місті зникли вода і світло, один з постраждалих у комі

Внаслідок ворожої атаки частково знищена трамвайна колія. 

кадр з facebook.com/Semenikhin

В ніч на 12 вересня Росія  вдарила по Сумщині. Ворог атакував Конотоп. Внаслідок "прильотів" є руйнування та постраждалі, повідомили на своїй Facebook-сторінці міський голова Артем Семеніхін та Сумська ОВА. 

За словами Семеніхіна, ворог вдарив по інфраструктурі та житловій забудові в центрі міста. Внаслідок атаки у місті зникли світло і вода. Пошкоджена велика кількість навчальних закладів. Через це дитячі садки працюватимуть в режимі чергових груп. Також пошкоджено будівлі (в основному вибиті вікна) у великої кількості лікувальних корпусів.  

В ОВА додали, що для масованого авіаційного удару по об'єктам енергетики та цивільної інфраструктури Конотопської громади росіяни застосували БпЛА типу “Шахед”, скерувавши їх у тому числі на житлові будинки, заклади освіти та медицини.

Попередьно внаслідок ворожої атаки поранення різного ступеня тяжкості отримали 13 людей. На місці працюють аварійно-рятувальні служби. Проводиться ліквідація наслідків авіаційного удару. Один з постраждалих в комі і критичному стані. Інформація щодо наслідків уточнюється.

Станом на 6 ранку водопостачання в місті тимчасово відновлено, проте Семеніхін закликав мешканців зробити запаси води, оскільки зранку його тимчасово зупинять. Місцева влада  заявила про організацію вивезення людей, чиї помешкання постраждали, в місця для тимчасового перебування.

Внаслідок ворожої атаки в місті також знищена трамвайна колія, то ж 12 вересня рух трамваїв в місті буде обмежено.