СТБ показав анонс сезону "Холостяка", в якому лунають вірші Жадана

Точну дату прем'єри нового сезону мовник поки що тримає в секреті.

instagram.com/holostyakstb

Телеканал СТБ презентував проморолик нового сезону реаліті-шоу "Холостяк", лейтмотивом якого став вірш "Любов варто всього" поета та письменника Сергія Жадана. Його опублікували на офіційній сторінці проєкту у соцмережах.

У відеоролику головний герой 13-го сезону ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько поспішає на своє найважливіше побачення. Він мчить містом на мотоциклі, долає мости та кілометри, щоб зустрітися з тією, кому готовий дарувати всі троянди світу. Увесь цей час у промо звучить вірш Жадана, який дуже близький до історії самого "Терена". Точну дату прем'єри нового сезону мовник поки що тримає в секреті.

Любов варта всього –
Варта болю твого,
Варта твоїх розлук,
Варта відрази й мук,
Псячого злого виття,
Шаленства та милосердь.
Варта навіть життя.
Не кажучи вже про...

Після анонсу нового сезону проєкту телеканал СТБ за першу добу отримав понад 500 анкет від дівчат, які бажали поборотися за серце Олександра. Сам "Терен" зізнався, що для нього не існує "стандартів краси" і він не шукає певного "типажу" дівчини. Водночас боєць ВСУ переконаний, що майбутня обраниця має його чимось зачепити, а її енергія просто притягатиме до себе.

До повномасштабної війни Олександр Будько працював баристою у Києві. У травні 2022-го під час боїв у Харківській області отримав тяжке поранення та втратив обидві ноги. Після лікування в Україні "Терен" вирушив до США на протезування та реабілітацію.