Голлівудський актор Майкл Дуглас приїхав до Києва

Артист стане почесним гостем на Саміті перших леді та джентльменів 12 вересня.

facebook.com/gotokyiv

Голлівудський актор та посол доброї волі ООН Майкл Дуглас приїхав до Києва. Артист відвідав Україну, щоб взяти участь у Саміті перших леді та джентльменів, організованому дружиною президента Оленою Зеленською. Про візит зірки повідомили представники Управління туризму та промоцій КМДА у Facebook.

Під час прогулянки Дуглас відвідав Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк «Володимирська гірка», де оглянув мальовничі краєвиди Дніпра, після чого побував у Андріївській церкві.

– Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві, – йдеться у публікації.

Четвертий Саміт перших леді та джентльменів пройде у Києві у четвер, 12 вересня. Темою заходу стане безпека дітей. Ведучим заходу буде шоумен Тимур Мірошниченко.

Майкл Дуглас - перша дитина акторів Кірка Дугласа та Діани Хілл. Цікаво, що актор, як і його батько, мають предків родом з Одеси. Його дідусь та бабуся по батьківській лінії були євреями, які емігрували до Америки.