Не лише Лаченков і Пронін. Крюкова із "Страна.ua" подала до суду на військового Романа Сініцина

Світлана Крюкова подала до суду на офіцера ЗСУ та колишнього керівника мілітарного напрямку у Благодійному фонді Сергія Притули Романа Сініцина

Журналістка підсанкційного видання «Страна.ua» Світлана Крюкова подала до суду на офіцера ЗСУ та колишнього керівника мілітарного напрямку в Благодійному фонді Сергія Притули Романа Сініцина. Про це він повідомив у Х. Раніше подібний позов отримали блогер Ігор Лаченков та адвокат Євген Пронін.

Справа стосується захисту честі, гідності та ділової репутації. Засідання призначили на 30 жовтня. Сама Крюкова ніяк не коментувала позов. У суді її захищатиме адвокат Олексій Шевчук, який неодноразово вів скандальні справи. Зокрема, він захищав інтереси бізнесмена Геннадія Корбана, екснардепів Іллі Ківи та Олександра Онищенка.

Світлана Крюкова відома як журналістка та заступник головного редактора підсанкційного інтернет-видання "Страна.ua". Останні матеріали авторства Крюкової виходили на сайті у 2022 році. У липні Крюкова повідомила про призупинення журналістської діяльності через декрет.