Блогер Таня Пренткович втретє стане мамою

Для закоханих це буде друга спільна дитина. Пренткович також має старшого сина від попередніх стосунків.

youtube.com/Гаразд, Єва

Українська блогерка Таня Пренткович стане втретє мамою. Про вагітність інфлюенсер та її обранець підприємець Андрій Гонковський повідомили в інтерв'ю YouTube-каналу Okay Eva.

Відповідаючи на запитання про те, чи хотіли б вони повернутися до України, пара наголосила, що їм важливо розуміти, що у країні безпечно, оскільки Пренткович перебуває на третьому місяці вагітності.

- Як би ми не хотіли повернутися, як би ми не любили наш дім, Україну... Зараз ми не можемо цього зробити. А жити у такому підвішеному стані... На жаль, трохи складно. Я дуже хочу [додому], - зауважила Таня.

- Так, хочеться повернутись. Але ми маємо точно розуміти, що там безпечно. Ми не розповідали, але Таня вагітна. Десь 9 тижнів. 3-й місяць, – уточнив Андрій.

Це перше інтерв'ю родини після скандалу з поїздкою Гонковського на відпочинок під час війни та виїзду закоханих з України. Пару захейтили підписники після того, як у соцмережах розповсюдили фотографію, де бізнесмена разом із блогером та їхніми дітьми зняли на Мальдівах у місцевому кафе. Через хейт в Instagram Андрій тоді заявив, що законно перетнув кордон і вирушив до Польщі, щоб провести благодійний захід. Але оскільки запланований івент перенесли майже на два тижні, він вирішив скористатися перервою і вирушив на курорт до родини. Невдовзі через постійні погрози Таня та Андрій оголосили про переїзд до Португалії.

Пренткович та Гонковський офіційно не розписані. У пари є дворічний син Адам. До стосунків із Гонковським інфлюенсер вже була одружена і має старшого сина. В інтерв'ю Маші Єфросиніної блогер розповіла, що колишній чоловік Орест зізнався їй у випадковому зв'язку з дівчиною, яка працювала у закладі фастфуду в Тернополі.

В інстаграмі Пренткович має 1 мільйон підписників, а Андрій Гонковський - 177 тисяч.