Оксана Білозір розповіла, чи підтримує стосунки з ексчоловіком після розлучення

Через рік після розлучення колишній чоловік зірки уникає стосунків із нею.

Співачка Оксана Білозір зізналася, в яких стосунках залишилася з ексчоловіком Романом Недзельським після розлучення. В інтерв'ю Oboz.ua артистка розповіла, що вони намагаються зберегти приятельські стосунки заради дітей та онуків, проте Романові це важко. За словами Білозір, він уникає спілкування з нею. Виконавиця переконана, що колишньому чоловікові просто потрібен час, щоб побудувати подальшу комунікацію.

– Роман уникає спілкування зі мною. Але це таке, тимчасове. Думаю, все налагодиться, бо в нас діти, онуки. Вони їздять до нього в гості, мають гарні стосунки. І Роман – дуже хороша людина. Багато всього знає, вміє до ладу розказати. В нього велике коло друзів, які його люблять, шанують. Має своє комфортне середовище. У нашому середовищі теж комфортно. Як йому, так і мені. Тому я не бачу проблем, просто потрібен час, - запевнила Оксана.

Зірка уточнила, що до розлучення пара 10 років не жила разом і перед оголошенням про розлучення протягом пів року обговорювала цю процедуру. Білозір наголосила, що їхні стосунки з чоловіком просто дійшли до логічного завершення, але це не впливає на сімейні зв'язки. Вони залишаються близькими людьми, оскільки колишній обранець співачки є батьком її дітей.

- Новина про те, що я подала на розлучення, не стала громом серед ясного неба. Насамперед для Романа, бо ми пів року обговорювали цю процедуру. Я хотіла це зробити тихо, не привертаючи зайвої уваги, але сталося так, як сталося. Ми продовжуємо тепло спілкуватися з його мамою, яка залишалася жити зі мною, коли Роман вже мешкав окремо. Зараз вона переїхала до сина. Днями святкувала день народження. Я телефонувала, гарно поговорили, - додала артистка. - Послухайте, в нас нічого не змінилося. Просто я формалізувала наші стосунки як пари, бо ми вже не жили разом десять років. Хотіла, щоб все було чесно щодо мене, щодо нього і щодо нашої сім’ї. Але на родинні зв’язки це не вплинуло. Ми з Романом були разом 33 роки. Він мені друг, батько дітей. У мене в душі лише теплі спогади про нього та про наше спільне життя.

Про розлучення подружжя стало відомо у квітні 2023 року. В інтерв'ю YouTube-каналу Rostyslove Production Недзельський розповів, що ініціатором розриву виступила Оксана Білозір. Пара має дорослого сина Ярослава, який займається будівельним бізнесом. До шлюбу з музикантом, Білозір була одружена з композитором Ігорем Білозіром, від якого народила сина Андрія.