Вночі Росія атакувала 9 ракетами та 25 дронами, сили ППО збили 20 ударних БпЛА

Станом на 08:35 даних про постраждалих та руйнування немає.

facebook.com/GeneralStaff.ua

У ніч на 11 вересня 2024 року радіотехнічні війська Повітряних Сил виявили та здійснили супровід 34-х засобів повітряного російського нападу. Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, ворог ударив однією балістичною ракетою «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300, 6-ма протирадіолокаційними ракетами Х-31П та  25-ма ударними БпЛА типу «Shahed».

Запуски ракет були здійснені з Краснодарського краю, окупованої Донеччини, повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний. Дрони ворог запускав з Курська, Єйська та кримського Чауди.

До відбиття повітряного нападу противника були залучені авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 20 ударних БпЛА ще 5 ворожих безпілотників локаційно втрачені на території України. Станом на 08:35 дані про постраждалих та руйнування не надходили.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.