Росіяни вдарили "Іскандером" по шикуванню бійців ЗСУ на Сумщині, - DeepState

Там перебувало близько двох десятків українських військових.

t.me/DeepStateUA/20315

4 вересня на багатьох російських ресурсах з’явилося відео удару балістичними ракетами "Іскандер" по скупченню бійців ЗСУ на відкритій місцевості. Зараз стало відомо, що військові Сил оборони були біля села Бездрик у Сумській області, що за 33 км від російського кордону. Там перебувало приблизно до двох десятків українських військових, свідчать кадри, опубліковані DeepState. Командування не коментувало подію.

Російський розвідувальний дрон міг навести ракету "Іскандер" ЗС РФ на бійців ЗСУ. Допис аналітиків про ці події  з'явилися в ніч на 11 вересня. Як з'ясувалось, вони вивчили відеозапис з безпілотника, опублікований на російських ресурсах. На скриншотах видно, як біля лісопосадки і траншей зібралось близько двох десятків фігур (орієнтовно). Інший кадр - момент вибуху ракети.

- Трагічні кадри удару Іскандерами по місцю збору/шикування на відкритій місцевості Сил Оборони біля Бездрика на Сумщині, - написали аналітики.

Вони не повідомили, який саме підрозділ постраждав від влучання та які є втрати. У дописі наголошується, що подібні збори не можна проводити і бійці, які приїжджають з навчальних центрів, повинні про це знати.