Український воротар Денис Шеліхов перейшов до білоруського клубу, втікши з України

ЗМІ стверджують, що футболіст переплив річку Тиса для перетину держкордону.

instagram.com/fcslavia/

Український голкіпер Денис Шеліхов перейшов до білоруського "Славія-Мозиря". Спортсмен незаконно залишив територію нашої країни. Про підписання контракту з українцем офіційно заявили у білоруському клубі.

- Трудовий договір із нашим клубом підписав голкіпер з України Денис Шеліхов. Футболіст народився 23 червня 1989 року у Херсоні. Вихованець ДЮСШ-15 міста Києва. Виступав за такі клуби української Прем'єр-ліги, як «Дніпро» (Дніпро) та «Волинь» (Луцьк). У 2017-2018 роках у його кар'єрі був білоруський слід – Денис захищав ворота мінського «Луча», а потім «Іслочі». До Мозира прибув у статусі вільного агента після розставання з ФК «Вікторія» (Суми), - йдеться у заяві.

Як пише Sport Express, Шеліхов незаконно залишив територію України, перепливши річку Тису. За даними видання, щоб потрапити до білоруського клубу, голкіперу довелося тривалий час готуватися до втечі – футболіст тренувався перепливати річку з ластами. Журналістам вдалося зв'язатися з ексгравцем "Вікторії", але пояснювати ситуацію він відмовився, порадивши "звернутися за інформацією до прикордонників".

- Ну, це ваші здогади та припущення тих хлопців, що вам сказали, ось вони краще знають, тож нехай вам і розповідають. Вам що, більше нема чого говорити чи писати про український футбол? Ти хто – прокурор?! Такі запитання ставити. Запитай у прикордонної служби, - відповів він на пропозицію журналіста порозуміється перед земляками.