Боклан, Ребрик, Горбунов та зірки шоу-бізнесу потраплять у новорічну пригоду у фільмі "Потяг у 31 грудня"

Картини вийде у всеукраїнський прокат першого дня Нового року.

instagram.com/filmua

У Києві стартували зйомки новорічного фільму "Потяг у 31 грудня" від FILM.UA Group та творців комедійної кінотрилогії "Скажене весілля". Картина про кохання, дружбу, пригоди українців та чудеса, які трапляються лише новорічної ночі, вийде у всеукраїнський прокат 1 січня 2025 року. Про це повідомляється у соцмережах кінокомпанії.

Фільм розповість про провідника потяга Миколу Івановича, який 31 грудня вирушає у свій останній службовий рейс, після якого має вийти на пенсію. Він планує спокійно провести новорічну ніч, адже традиційно у цей час потяги порожні. Однак цього разу чоловік зустріне свято з пасажирами, які прямують до Львова. Цієї ночі у вагоні зустрінуться наречена-втікачка, подружжя на межі розлучення, гіперактивна вагітна та бухгалтер-інтроверт, з яким важко порозумітися. Історія набирає обертів, коли потяг несподівано зупиняється серед поля, що змушує людей познайомитися ближче.

Головні ролі у фільмі виконують Станіслав Боклан, Катерина Кузнєцова, Артемій Єгоров, Влад Нікітюк, Лілія Ребрик, Юрій Горбунов, Андрій Ісаєнко, Лілія Цвелікова, Володимир Ніколаєнко та інші. На екрані в ролі камео з'являться також відомі представники українського шоу-бізнесу. Їхні імена поки що тримаються в секреті.

- Наша історія відбувається в нічному експресі сполученням Київ — Львів напередодні Нового року. Мені здається, це саме та пригода, в яку хоча б раз хотів би потрапити кожен. Бо хоч би скільки нам років не було, ми всі віримо у казки та дива. Це історія, яку хотілося б переказувати щороку своїм друзям з усмішкою на обличчі, – розповів виконавець головної ролі актор Станіслав Боклан.

– На нашу думку, фільм сьогодні має надзвичайно велике значення для країни. Тому що це кіно про нас, про тих людей, які живуть в Україні. І ми — як діти, так і дорослі — всі віримо у те, що на Новий рік відбувається магія. Даруємо надію та впевненість у тому, що у кожного в житті має статися диво. Завдяки цьому кіно ми будемо добрішими, світлішими, трохи дітьми й водночас трохи дорослими. Тому що такі фільми, не побоюся цих слів, зцілюють наші душі… Крім того, у нас надзвичайно зірковий каст — ми зібрали акторів найвищої категорії. Тому сподіваємось, це допоможе нам достукатись до серця кожного українця у новорічні свята, - зізнався продюсер стрічки Юрій Горбунов.

У новій картині потяг постає повноцінним героєм стрічки зі своїми історіями, долями та легендами. За словами творців, цей фільм є вдячністю Укрзалізниці, яка від початку повномасштабного вторгнення рятує мільйони життів та повертає людей додому.