Французький мільярдер придбав lifecell і "Датагруп-Volia"

Створення обʼєднаної телекомунікаційної  платформи буде наступним кроком для партнерів в цій угоді.

mezha.media

Інвестиційна компанія NJJ Holding завершила операції з купівлі українського оператора lifecell та провайдера фіксованого інтернету "Датагруп-Volia". Про це йдеться у пресрелізі Horizon Capital.

- Радий оголосити про завершення цієї знакової французької інвестиції в телекомунікаційний сектор України, яка, на нашу думку, принесе значні та відчутні переваги для клієнтів, ринку та країни загалом, - прокоментував операцію власник компанії, французький мільярдер Ксавʼє Ньєль.

Повідомляється, що створення обʼєднаної телекомунікаційної  платформи буде наступним кроком для партнерів у цій угоді. За даними релізу, NJJ, Horizon Capital під керівництвом Олени Кошарної, та Михайла Шелемби, гендиректора "Датагруп-Volia", об'єднають "Датагруп-Volia" і lifecell для створення конвергентної телекомунікаційної платформи.

Одним з важливих етапів для об'єднаної платформи є підписання документів і надання спільного фінансового пакету в 435 млн доларів від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Міжнародної фінансової корпорації (IFC).