10 та 11 вересня Землю накриє потужна магнітна буря

Вона спровокована викидом на Сонці темної плазми.

meteoagent.com

На Сонці зафіксовано викид темної плазми, який може спровокувати магнітну бурю. Такі явища небезпечні для метеозалежних людей і можуть викликати негативні симптоми. Найближчий такий небезпечний період настане 10-11 вересня, повідомляє сайт Meteoagent.com.

Магнітна буря 10 вересня і 11 вересня викликана викидом темної плазми на Сонці. Удар цієї енергії спровокує бурю на Землі, а також може викликати полярні сяйва на півночі США. Згідно з прогнозом, це досить сильна магнітна буря. Її потужність сягне 6 балів.

Проте вже 12 вересня вона суттєво ослабне - до  2 балів. Наступної потужної геомагнітної бурі слід очікувати 26-27 вересня.

Геомагнітні бурі найсильніше впливають на метеозалежних і літніх людей, а також на тих, у кого є хронічні хвороби, і на вагітних жінок. У дні високої сонячної активності може виникати головний біль, запаморочення, біль у суглобах і м'язах, нудота, підвищений тиск, слабкість, безсоння.

Щоб звести до мінімуму негативний вплив бур, дотримуйтеся правил здорового способу життя. У небезпечні дні не можна: зловживати алкоголем, кавою, енергетичними напоями, їсти жирну, смажену, гостру їжу, пити газовані напої, перенапружуватися, нервувати, мало рухатися та недостатньо спати.