У Сарнах дівчина танцювала під російську музику на тлі портретів загиблих Героїв

Вона записала відеозвернення з вибаченнями.

t.me/rivne_1283/36532

У місті Сарни, що на Рівненщині, спалахнув скандал - у мережі з'явилося відео, на якому дівчина танцює на тлі портретів загиблих Героїв під російську музику. Правоохоронці розшукали порушницю і склали адмінпротокол. Нею виявилася місцева 23-річна жителька, повідомляє "Еспресо.Захід".

З відео видно, що дівчина танцює під російський реп, який складається з нецензурних слів. Позаду неї майорять синьо-жовті прапори, а на портретах - захисники України.

- Поліцейські спільно з СБУ її розшукали і встановили особу дівчини. Згодом працівники поліції скали адмінпротокол за статтею 173 "Дрібне хуліганство". Дівчина виявилась місцевою мешканкою. Їй 23 роки, - прокоментували у поліції Рівненської області.

Правоохоронці додали, що 23-річна жінка і раніше потрапляла в поле зору поліцейських, оскільки неодноразово покидала місце проживання, залишаючи своїх двох малолітніх дітей на бабусю. Йдеться про Євгенію Кудіну з міста Сарни. Вже відомо, що вона записала відео з вибаченнями.

- 8 вересня 2024 року на центральній площі Сарн, де розташована Алея пам'яті полеглих захисників України, я зняла під російську музику відеоролик аморального характеру. Розмістила відеоролик у соцмережі Тік-Ток. Я не думала про почуття родичів загиблих воїнів. Приношу щирі вибачення перед рідними та українцями за свої дії, - сказала вона.