Jerry Heil подала пісню про викрадених Росією українських дітей на "Греммі"

Артистка попросила підтримати трек, щоб надати йому розголос, необхідний для номінації.

Співачка Jerry Heil подала пісню #AllEyesOnKids про викрадення Росією українських дітей на "Греммі". Про це вона повідомила в Instagram.

– Я подала трек #AllEyesOnKids на GRAMMY! Тема викрадених Росією українських дітей занадто мало порушується в інфополі, вона заслуговує на міжнародний розголос, і GRAMMY — один із нвйкращих способів досягти цього! Коли я обирала тему для написання треку для премії, мені важливо було не просто подати трек з гарним звучанням — я вважаю необхідним через музику говорити про те, що болить мені і моєму народові. І яка я щаслива була вчора, коли перейшла за гештегом #AllEyesOnKids у Twitter і виявила, що стільки іноземців вже використовують його і говорять про наших дітей! Отже, це працює! – уточнила зірка.

Артистка наголосила, що для того, щоб трек почули в усьому світі та номінували на премію, потрібен розголос як перед "Євробаченням".

- Я дуже щаслива від того, що ми завжди проходили цей шлях разом: серед вас є люди, які знають мене ще з пелюшок - від перших моїх каверів на ютюб-каналі. Ми стільки пройшли з вами!

Отже, що потрібно зробити, щоб трек ALL EYES ON KIDS номінували?

1. Продовжуйте постити відео у себе в сториз, Twitter та інших соцмережах з хештегом #AllEyesOnKids
2. Знімайте TikTok з рухами, як Кіра у відео з хештегом #AllEyesOnKids
3. Поширюйте трек між друзями, родичами та знайомими – українцями та іноземцями. Ми – потужна сила.

Виконавиця стала членом Американської музичної академії у серпні цього року. Тепер співачка зможе визначати номінантів та переможців премії, пропонувати поправки до офіційних правил керівництва премії, включаючи пропозиції щодо нових категорій та суттєві зміни у вже існуючих категоріях.

Jerry Heil не єдина виконавиця, яка будь-коли подавала від України пісні на "Греммі". 2023 року Тіна Кароль подала на премію трек One nation under love, написаний американським композитором Дайаном Уорреном, у три номінації, а Джамала - альбом кримськотатарських пісень QIRIМ. Крім них, заявки на "Греммі" подавали кримськотатарський джазовий музикант Усеїн Бекіров та композитор Тарас Куценко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jerry Heil (@thejerryheil)