POSITIFF зізнався, що одружений вже більше року, і розповів про весілля

Артист розповів про зміни в особистому житті та секретне весілля з обраницею.

instagram.com/positiff

Співак Олексій Завгородній (POSITIFF) зізнався, що одружений вже понад рік. За словами артиста, його весілля з коханою, хореографом Юлією Сахневич, було секретним. Пара відмовилася від гучного святкування, влаштувавши скромну вечірку, куди запросила найближчих друзів та рідних. Про це він розповів під час зйомок шоу Нового каналу "ЄПітання".

- У шлюбі офіційно перебуваємо більше року. Ми розписалися, коли зрозуміли, що так треба. Просто це не розголошували. У нашої пари цікава історія: все почалося з того, що Юля була моєю дівчиною, а про це ніхто не знав. А потім я вже думаю: "Ну, якщо ще й одружимось і збережемо це в таємниці, буде вау". Ми не робили весілля, просто гарно розписалися, потім у нас була вечеря з рідними. Я не думаю, що зараз той час, щоби влаштовувати гучні святкування, - розсекретив свій шлюб Завгородній під час зйомок шоу "ЄПітання".

Виконавець додав, що поки що знаходиться на початку своєї сольної кар'єри, намагається весь вільний від роботи час проводити з дружиною.

- Зараз ми проводимо разом увесь вільний час, і це дуже тішить. Коли є така можливість, максимально насолоджуємось один одним. У мене, як у сольного артиста, тільки все починається – зростає кількість концертів, заповнюється графік. Тому я намагаюся, якщо не знаходжусь у студії, бути вдома з дружиною, – додав артист.

Чутки про те, що новою обраницею співака є Юлія Сахневич, з'явилися ще під час участі артиста у шоу "Танці із зірками", але він цю інформацію не підтверджував. Пізніше музикант сказав, що в нього є дівчина, з якою він почав зустрічатися до початку повномасштабної війни. До цього пара довгий час просто дружила.

У квітні цього року Завгороднього та Сахневич вперше зняли разом на концерті Артема Пивоварова у Києві, після чого артист підтвердив, що перебуває у стосунках із танцівницею понад три роки. За словами музиканта, він приховував роман, оскільки він вже мав досвід публічних стосунків і не хотів знову наступати "на ті ж граблі". У липні пара підтвердила, що одружилася, опублікувавши кадри, де на руках красуються обручки.