Гітарист Павло Гудімов повернеться в "Океан Ельзи"! Але ненадовго

Музикант представить разом із гуртом спеціальний сет до 30-річчя колективу.

vogue.ua

Співзасновник та гітарист "Океан Ельзи" Павло Гудімов повернеться до складу гурту для концертів у Палаці спорту. 11, 12 та 13 жовтня музикант виступить з колективом «у спеціальному сеті», присвяченому 30-річчю гурту. Про це фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук повідомив у соцмережах.

- 12 жовтня 1994 року ми відзначали День народження Паші Гудімова і того дня вирішили, що групі - бути! Згодом ми її назвали... "Океан Ельзи". Через 30 років Павло Гудімов приєднається до нас знову. 11, 12 та 13 жовтня на сцені Палацу спорту у Києві у спеціальному сеті. Дякую за те, що разом творили цю історію! Важливі речі об’єднують! – заявив Вакарчук.

Павло Гудімов був учасником "Океан Ельзи" з 1994 по 2005 роки. Після виходу з колективу створив гурт "Гудімов" і випустив із ним два альбоми. З того часу він двічі ще виступав із музикантами "Океану Ельзи" на двох особливих концертах у 2013 та 2014 році – на Майдані Незалежності під час Революції Гідності та на НСК «Олімпійський». Окрім нього, на цих концертах виступали й інші колишні учасники золотого складу гурту: Юрій Хусточка та Дмитро Шуров.