Валід Арфуш показався з дітьми і заговорив про причини розлучення з дружиною

Медійник уперше в соцмережах заговорив про зміни в особистому житті.

instagram.com/arfush_walid

Бізнесмен Валід Арфуш заговорив про причини розлучення з дружиною, дизайнеркою Лідою Петровою після 22 років шлюбу. ВУ Instagram медійник опублікував рідкісний знімок з дітьми та зізнався, що вони з дружиною розлучилися ще у жовтні 2023 року.

- Ми з Лідою розлучилися 06.10.2023 року. Не живемо разом вже більше року. Не хотів про це писати, коли в країні йде повномасштабна війна, і російський ворог щодня бомбить міста України! Але життя триває, і цим постом я хотів би подякувати своїй колишній дружині за хороші моменти, які ми пережили разом. Мої діти залишаються і завжди будуть моїм головним життєвим пріоритетом, – зазначив Валід у пості.

Арфуш не став вдаватися до подробиць розриву подружжя, але підкреслив, що без кохання в парі важко зберегти шлюб.

- Що стосується причини розлучення, я б сказав так: наш шлюб підійшов до свого природного завершення. У житті бувають моменти, коли шляхи розходяться, і без любові важко зберегти союз. Тепер кожен із нас йде своїм шляхом і несе особисту відповідальність за своє життя та майбутнє, - підсумував бізнесмен.

Ексдружина Валіда Арфуша в соцмережах неодноразово натякала на їхнє розставання. У лютому 2019-го в Instagram Петрова подякувала Арфушу за прожиті роки та за дітей. Проте пізніше видалила пост, а на запитання журналістів відповідати відмовилася. У жовтні 2020 року Лідія повідомила в соцмережах, що їхні стосунки з чоловіком "зайшли в глухий кут", а в грудні 2023 підтвердила розлучення. У пості Instagram дизайнерка заявляла, що причиною розриву нібито стали зради медійника. Хоча, за словами Лідії, Арфуш стверджував, що це з нею щось не так.

Петрова та Арфуш одружилися у 2015 році після 15 років спільного життя та народження двох дітей. У 2017-му подружжя влаштувало весільну урочистість на острові Балі. Бізнесмен також має дорослого сина від попередніх стосунків.

Валіду Арфушу 52 роки. Він - український бізнесмен ліванського походження. Є віцепрезидентом української версії міжнародного телеканалу Euronews, президентом телеканалу HDFashion & LifeStyle, співзасновником радіостанції "Супер-Нова" (Super-Nova) та журналу "Папарацці".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Арфуш Валід Harfouch (@arfush_walid)