Kendrick Lamar вдруге за два роки стане хедлайнером фіналу Super Bowl

Артист виступить із сольною програмою у рамках чемпіонату американської національної футбольної ліги.

Leon Neal/Getty Images

Американський реп-виконавець Kendrick Lamar стане хедлайнером майбутнього фіналу Super Bowl, який відбудеться 9 лютого 2025 року на стадіоні Caesars Superdome у Новому Орлеані. Це буде другий виступ артиста у рамках чемпіонату американської національної футбольної ліги за останні два роки. На цей раз він виступить сольно. Про це організатори Roc Nation, Apple Music НФЛ повідомили у Instagram.

- Реп-музика, як і раніше, залишається найвпливовішим жанром на сьогоднішній день, - цитує артиста Variety. - І я буду там, щоб нагадати світу чому. Вони обрали правильного музиканта.

У 2022 році музикант був одним із хедлайнерів шоу разом із легендами хіп-хопу та R&B 90-х Snoop Dogg, Dr. Dre, Mary J. Blige, 50 Cent та Eminem. Організатори матчу надали артистам 15-хвилинний блок для виступу у прямому ефірі безкоштовно замість гонорару. Щорічно фінал національної футбольної ліги дивляться близько 100 мільйонів людей.

Kendrick Lamar 37 років. З моменту виходу дебютного альбому "Good Kid, mAAd City" у 2012 році виконавець став одним із найвпливовіших реперів у світі. Він отримав 17 премій "Греммі", а 2018 року став першим некласичним, неджазовим музикантом, який отримав Пулітцерівську премію за альбом 2017 року "Damn". Найвідоміші його треки: HUMBLE, Swimming Pools, DNA, Pray For Me, Goosebumps записаний з Travis Scott, Bad Blood у дуеті Тейлор Свіфт.

Super Bowl – фінальний матч за звання чемпіона американської Національної футбольної ліги. Він проводиться із 1967 року. Раніше на Super Bowl також виступали Bruno Mars, Coldplay, Леді Гага, Бейонсе, Шакіра, Джей Ло, The Weeknd. У 2023 році в перерві матчу співачка Ріанна заспівала для глядачів вагітною, а в лютому 2024-го - хедлайнером став співак Ашер. Тоді разом з ним на стадіоні виступили Аліша Кіс, Ludacris і HER Перформанс артиста став самим цікавим виступом у перерві матчу за всі роки і отримав три номінації на премію "Еммі", у тому числі був представлений у категорії «Визначне естрадне шоу у прямому ефірі».