На Тернопільщині чоловік розгромив будівлю ТЦК, вимагаючи взяти його до ЗСУ

В результаті бешкетник поранив себе розбитим склом.

t.me/fainemisto_tv

На Тернопільщині чоловік влаштував бешкет у будівлі територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він вимагав, щоб його взяли до армії, попри наявність відстрочки. Про це повідомили у пресслужбі обласного ТЦК.

- 7 вересня, близько 20.00, громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації), перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив піти на службу до Збройних Сил України своїм особистим агресивним способом, всупереч встановленому Законом порядку. Він, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки, викликав конфліктну ситуацію та намагався проникнути всередину адміністративного приміщення, – повідомили у відомстві.

За версією ТЦК, чоловік розбив склопакети у двері, внаслідок чого порізав руку уламками. Його передали до рук медикам. Поліціянти розпочали перевірку, за підсумками якої порушника можуть притягнути до відповідальності.

- Громадянин Х застосовуючи фізичну силу розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото різальні рани на руці від розбитого скла. Військовослужбовцями територіального центру було надано первинну медичну допомогу, викликано лікарів та співробітників поліції, - зазначено в повідомленні.