Україна програла у стартовому матчі Ліги націй проти Албанії

Наша збірна поступилася албанцям уперше за 7 матчів.

uaf.ua

Збірна України програла у матчі 1 туру Ліги націй УЄФА проти команди Албанії з рахунком 1:2. Про це повідомляє "24 футбол".

Українська збірна не зуміла забити у першому таймі. Щобільше, команда Сергія Реброва мала по-справжньому небезпечних моментів. Однак після перерви рахунок було швидко відкрито. Віталій Миколенко виконав передачу до штрафного майданчика албанської команди, і Юхим Конопля точно замкнув пас, відправивши м'яч у сітку.

Проте радіти було зарано. Вже на 54-й хвилині Ісмаїлі зрівняв рахунок, скориставшись кутовим. Пізніше українці припустилися позиційної помилки під час швидкої контратаки, що призвело до ще одного голу. Цей м'яч, забитий Асані, став переможним для Албанії.

Цей матч став сьомим в історії зустрічей між командами та першим, у якому Україна програла. До цього українці здобули 5 перемог, а одна зустріч, у жовтні 2005 року, завершилася нічиєю 2:2 у рамках відбору на ЧС-2006. Наступна гра української збірної відбудеться 10 вересня проти Чехії у другому турі Ліги націй УЄФА. Початок матчу о 21:45.