Дантес разом із коміками зробив кавер на хіт Брітні Спірс заради збору для ГУР

Артисти анонсували благодійний збір на 3 мільйони гривень для допомоги військовим.

instagram.com/mc_svarka

Стендап-коміки та співак Володимир Дантес (Dantes) з нагоди Дня військової розвідки України записали кавер на хіт із дебютного альбому Брітні Спірс "Baby One More Time". У такий креативний спосіб учасники гумористичного гурту Badstreet boys анонсували благодійний збір на 3 мільйони гривень. Усі зібрані кошти підуть на закупівлю дронів Magura V5 для ГУР.

- Вітаємо наших друзів з ГУР із днем ​​військової розвідки! Бажаємо нам усім добрих новин. А російському флоту – поганих. І щоб цих новин було більше – нам потрібно більше дронів Magura V5. Залітайте на наш святковий збір на 3 мільйони! Усі гроші – підуть саме на цей проєкт, – йдеться в описі до ролика.

У кадрі артисти, як і Брітні Спірс у кліпі 1998 року, співають пісню у стінах школи – за партою, у коридорах, спортзалі та у шкільному автобусі.

Реквізити для донатів:

Моно - Банку за посиланням або 4441111139857332
Приват - 4731185612029279
paypal - superkleysuper@gmail.com

Стендапери Василь Байдак, Антон Тимошенко, Олег Свищ, Слава Кедр та співак Володимир Дантес (Dantes) запустили музичний проєкт Badstreet Boys у 2023 році для креативного збору донатів. Артисти пародіюють відомі хіти, збираючи гроші на допомогу ЗСУ, а у квітні навіть організували благодійне "Нашабачення ", під час якого виручили 3,5 мільйона гривень для Сил оборони. Одного разу для збору допомоги військовим артисты записали пародійний трек на пісню Елтона Джона Sorry Seems to Be the Hardest Word разом із експрезидентом України Віктором Ющенком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Слава Кедр (@mc_svarka)