Син Дмитра та Олени Коляденко розповів про свою нову професію

Артист вважає своєю місією прищепити кохання підлітків до української музики.

instagram.com/philipp_kolyadenko

Учасник гурту KADNAY та син хореографів Олени та Дмитра Коляденка Філіп розповів про зміни у кар'єрі. У коментарі "ЖВЛ представляє" артист зізнався, що нещодавно став працювати учителем музики для 5-7 класів в одній із київських шкіл, де він сам свого часу навчався. Філіп зазначив, що вважає своєю місією прищепити любов підлітків до української музики.

- Я почав викладати у школі. Я - викладач музики. В основному дуже відповідальний, важливий та приємний час для мене. Дуже вдячний своїй школі за таку довіру та повагу до мене. Взяв дуже натхненну та творчу історію. Намагаюся їх привчити правильно, культурно та музично слухати все, що взагалі відбувається у нас в Україні та за кордоном. Я намагаюся їх (учнів – Авт.) закохати у якісну українську музику. Вони можуть у мене робити та писати музику, – поділився Пилип.

Пилипу Коляденку 31 рік. Музикант та автор пісень виступає у гурті KADNAY з 2012 року. Після початку повномасштабної війни в Україні створив авторський проєкт Phil It, який вважає терапевтичним. Музику в ньому він порівнює із класикою, яку треба уважно слухати.