В Одесі співробітник ТЦК побився з жінкою під будівлею військкомату

Розбороняти їх довелося співробітникам поліції.

t.me/xydessa/45858

В Одесі лунав черговий скандал навколо співробітників ТЦК. На цей раз у мережі з'явилося відео, на якому військовий напав із кулаками на жінку.

Місцеві паблики стверджують, що скандал стався біля будівлі Малиновської ТЦК. На кадрах видно, як чоловік у військовій формі напав на жінку з криками, після чого поміж ними почалася бійка. Співробітники поліції спробували їх розняти та заспокоїти. Причина конфлікту не називалася.

В обласному ТЦК заявили, що скандал стався біля збірного пункту в Одесі. За версією військових жінка заблокувала ворота, військові викликали поліцію, а громадянка нібито напала на службовий транспорт. У відомстві назвали відео, що з'явилося в мережі, "провокацією", оскільки на ньому зафіксовано момент, де "водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався перешкодити протиправним діям громадянки".

- Громадянка в емоційному стані вчиняє дії, які мають на меті перешкоджання роботи РТЦК та СП. Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичне нездужання, жодним чином не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК, - йдеться у заяві.

У ТЦК стверджують, що військові діяли відповідно до законодавства та викликали наряд патрульної поліції. За їхніми словами, перед правоохоронцями жінка почала поводитися ще агресивніше і нібито здійснила "напад" на авто ТЦК. Як зазначили у відомстві, водій намагався "захистити службове майно".

- Після приїзду поліції громадянка почала поводитися ще агресивніше, вчинивши напад на транспортний засіб, що виїжджає з території збірного пункту. Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався перешкодити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, спотворене та представлене в анонімних (сумнівних) Телеграм-каналах, - наголосили військкоми.