Колекцію годинників Медведчука 6 вересня "пустять з молотка"

Загальна оцінка всіх 20 лотів - 10,6 млн гривень.

t.me/olena_duma_arma/1362

У п'ятницю, 6 вересня, відбудеться аукціон, на якому виставлять колекцію коштовних годинників нардепа-зрадника Віктора Медведчука. Загальна вартість лотів становить понад 10 млн грн. Про це повідомила очільниця АРМА Олена Дума.

- АРМА представило потенційним учасникам конкурсу колекцію дороговартісних годинників Медведчука. Тепер вони йтимуть за київським часом, - написала Олена Дума в Telegram.

Мова йде про 20 годинників, які СБУ та Нацагентство прийняли і передали організатору торгів - ТОВ “Полонекс”. Сьогодні, 6 вересня, на "Прозорро.Продажі" почнеться аукціон з їх реалізації. Загальна оцінка всіх 20 лотів - 10,6 млн грн. Серед них є справжні ексклюзиви - Breguet, Patek Philippe, Dolce & Gabbana та інші. Після продажу виручені кошти підуть до держбюджету та на військові облігації.

Олена Дума зазначила, що експерти були здивовані унікальними характеристиками деяких екземплярів. Наприклад, золотий корпус Dolce & Gabbana чи дзеркальні серійні номери Breguet - такі особливості рідкість навіть для цих преміальних брендів. Щодо Parmigiani Fleurier з зображенням Оксани Марченко, то небагато виробників працюють в напрямку індивідуального розпису та персонального зображення.