Христина Решетнік пояснила, чому віддала трирічного сина до школи

Молодший син відмовився ходити до дитячого садка і пішов у підготовчу дошкільну групу.

instagram.com/kristina_reshetnik

Дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина пояснила, чому віддала трирічного сина до школи. 2 вересня хлопчик разом зі старшими дітьми пари – 11-річним Іваном та 7-річним Дмитром – позував на урочистій лінійці з букетом у руках, і, як пізніше з'ясувалося, також став учнем навчального закладу. У Instagram дружина шоумена розповіла, що хлопчик приєднався до дошкільного гурту (preschool). За словами Христини, за кордоном це звична практика, тож батьки відправили на навчання всіх трьох дітей.

- Найменшому Решетніку ще немає чотирьох років (3.9) і ми його віддали до школи. За міжнародною системою освіти, діти йдуть до школи, починаючи з 4-х років. Це такий клас підготовки чотирирічок. Навчаються, як і старші, але, звісно, ​​все адаптовано під їхній вік, – пояснила блогерка.

Христина також підкреслила, що молодший син мріяв зі старшими братами навчатися у школі, тому відмовився ходити до дитячого садка.

- До речі, до садка наш Олександр Григорович відмовився ходити, бо хотів одразу до школи, як старші брати. Тому тепер щасливий, що вже дорослий, і має можливість бачитися з Дімою та Ванюшею. Втомлюється, прибігає і показує різні поробки, емоційно розповідаючи, що ходили навіть на 2 поверх в музичний клас. Але найбільше враження на Сашка за перші дні справила їдальня. Хто б сумнівався! - зізналася Решетнік.