Зірки "Даргемського бика" Кевін Костнер та Сьюзан Сарандон через 36 років возз'єдналися у Венеції

Артисти багато років потому зустрілися на заході в рамках кіноогляду.

Андреас Ренц/Getty Images

Американські актори Кевін Костнер та Сьюзан Сарандон через 36 років після схемок у фільмі "Даргемський бик" возз'єдналися на 81-му Венеційському кінофестивалі. Артисти зустрілися 5 вересня на заході Better World Fund's у рамках кіноогляду, спрямованого на підтримку розширення прав та можливостей жінок через вектор мистецтва. Про це пише Variety.

На кадрах Сьюзан та Кевін позують репортерам обійнявшись. Останній також розповів про приємну зустріч у соцмережах.

- Ніщо не зрівняється із зустріччю зі старим другом, - написав Костнер у своєму Instagram. - Радий бачити тебе, Сьюзан Сарандон, ми пройшли довгий шлях із часів "Даргемського бика".

Кевін Костнер відвідав Венеційський кінофестиваль, щоб представити другу частину свого фільму "Горизонти: Частина друга". Актор виступив режисером, а головні ролі у картині зіграли Сієнна Міллер, Джованні Рібізі, Сем Вортінгтон, Елла Хант, Вілл Паттон, Люк Вілсон та Кетлін Куінлан.

Прем'єра фільму "Даргемський бик" відбулася 1988 року. Сюжет картини розповідає про тренера бейсбольної команди, який запрошує досвідченого гравця Креша Дейвіса на роль наставника молодого хлопця Еббі. Фанатка команди, яка має звичку крутити романи з гравцями, намагається «зачепити» і Дейвіса, але той виявляється неприступним. У результаті дівчина закрутила інтрижку з підопічним Креша, що зрештою переростає у любовний трикутник. Картина була номінована на премію "Оскар", а Сарандон отримала номінацію на "Золотий глобус".