Українські захисники повернули частину Нью-Йорка під свій контроль

Також наші війська вивели бійців, які опинилися в оточенні росіян.

t.me/azov_media

Українським військовим вдалося стабілізувати ситуацію в районі селища Нью-Йорк на Донбасі, повернути під контроль частину населеного пункту та деблокувати Сили оборони, які перебували в оточенні армії Росії. Про це йдеться у заяві "Азова".

- На момент залучення бригади до бойових дій на напрямі ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, «Азову» вдалося стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорка і деблокувати Сили оборони, що знаходилися у ворожому оточенні, - зазначено в повідомленні.

В "Азові" зазначили, що ситуація на цьому напрямі фронту залишається напруженою. За добу російські війська здійснюють до 15 атак у зоні відповідальності "азовців". Але попри запеклі бої, наші бійці тримають оборону та успішно проводять контратаки.

– Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Однак це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять усе можливе для визволення українських територій, - йдеться у заяві.