Вночі росіяни атакували Україну 44 "шахедами"

27 із них збили українські захисники.

mil.in.ua

У ніч на 6 вересня росіяни атакували Україну  однією керованою авіаційною ракетою Х-59 та однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П. Їх запускали з повітряного простору Луганської та Брянської областей. Окрім того, ворог запустив 44 ударні БпЛА типу Shahed. Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

- До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою станом на 8:00 збито 27 ударних БпЛА. вісім безпілотників локаційно втрачені на території України  (ймовірно упали під впливом засобів РЕБ), один БпЛА повернув у напрямку окупованої Донеччини. Ще кілька повітряних цілей (ймовірно ударні дрони) спостерігаються в повітряному просторі на півночі. Бойова робота триває, - зазначили у Повітряних силах.

Також повідомляють, що цієї доби протиповітряна оборона працювала у Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Львівській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.