Марія Бурмака розповіла про нові стосунки та зізналася, чому не вважає коханого своєю родиною

Артистка зізналася, що перебуває у вільних відносинах із людиною, з якою давно знакома.

youtube.com/Слава Дьомін

Співачка Марія Бурмака вперше заговорила про новий роман. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка зізналася, що перебуває у вільних стосунках і не збирається заміж. Виконавиця наголосила, що чоловік для неї є важливою людиною, але вона не вважає його своєю родиною. При цьому зірка не виключає, що вони могли бути нею, якби жили разом і ділили спільний побут.

Бурмака уточнила, що у вільних стосунках є свої плюси, оскільки між закоханими не виникають конфліктні ситуації.

- Можу промовляти конфліктні ситуації, але конфліктних ситуацій не так багато, бо я незаміжня і це не родина. Родина – це коли люди живуть разом, вони мають спільний побут, мають якісь конфліктні ситуації. Ми у вільних стосунках. Ми зустрічаємося, проводимо час разом, тому тут нічого нікому ніхто не винен. Людина ця мені дуже дорога, мені приємно проводити з нею час, її жарти – смішні. Будь-яких моментів, де є конфліктні ситуації, їх просто немає. Мені, до речі, це дуже подобається, – поділилася співачка.

Виконавиця також зазначила, що 20 років тому вже намагалася побудувати стосунки з чоловіком, проте тоді їхня романтична історія не склалася. Бойфренд співачки зараз також не перебуває в Україні, але іноді сюди приїжджає.

– Ми вже зустрічалися давно, 20 років тому. Він жив у іншій країні. Не можу сказати, що він повернувся до України, але якийсь час перебуває тут, – підсумувала зірка.

Марії Бурмаці 54 роки. Популярність прийшла до неї у 1993 році, коли співачка перемогла у хіт-параді "12 мінус 2" завдяки пісням "Лишається надія", "Єдиного слова заради", "Ходить сон" і "Я люблю твої кроки". Через чотири роки Марія отримала звання заслуженої артистки, а ще через 12 років стала народною. Найвідоміші її пісні: "Пробач", "Не тому", "Попрощатись не зуміли". Українським глядачам вона також відома як ведуча програм "КіН", "Рейтинг", "Хто там", "Чайник" и "Створи себе".