Леді Гага підтвердила заручини з коханим Майклом Поланскі

Коханий зірки зробив їй пропозицію у квітні цього року.

Andreas Rentz/Getty Images

Американська співачка Леді Гага виходить заміж. Артистка підтвердила заручини з бізнесменом Майклом Поланскі після майже п'яти років стосунків в інтерв'ю журналу VOGUE.

За словами виконавиці, коханий зробив їй пропозицію у квітні цього року після дня скелелазіння.

– Я ніколи не зустрічала такого, як Майкл. Він такий розумний і такий добрий, – зізналася Гага.

Зірка також розповіла, що познайомилася з бойфрендом у 2019 році завдяки своїй матері Синтії Джерманотт, яка керує її фондом Born This Way Foundation. Пара вперше зустрілася на вечірці на честь дня народження співзасновника Facebook Шона Паркера та проговорила увесь вечір.

- Моя мама познайомилася з ним і сказала мені: «Здається, я щойно зустріла твого чоловіка», а я відповіла: «Я не готова зустріти свого чоловіка!» Я й уявити не могла, що моя мама... знайшла ідеальну людину для мене! – уточнила артистка. - Мене запросили на вечірку, і я спитала: "Цікаво, чи буде там Майкл?" Мама відповіла "так", і я пішла на вечірку, продовжуючи питати про нього, і врешті-решт він підійшов до мене, і ми проговорили три години. У нас була така приголомшлива розмова.

Після цієї зустрічі 38-річна співачка та 46-річний бізнесмен якийсь час спілкувалися телефоном, а потім пішли на перше побачення. Коли увесь світ охопив COVID, пара понад рік жила разом у будинку артистки в Малібу.

- Я була така зосереджена на своїй кар'єрі відтоді, як була підлітком. І подарунком того часу стало те, що я змогла повністю зосередитися на своїх стосунках. Я зустріла цю людину, яка кохала і підтримувала мене, яка захотіла дізнатися мене краще, не обмежуючись Леді Гагою, - зазначила вона.

Пара підтвердила свої стосунки в Instagram за кілька місяців. До зустрічі з Поланскі Гага була у стосунках з актором Тейлором Кінні, з агентом з талантів Крістіаном Каріно, а також зі звукорежисером Деном Гортоном.