Офіс президента критикував Залужного через пост з подякою волонтерам, - ексрадниця Головкома

Офіс президента у 2022 році критикував колишнього Головкома Валерія Залужного через пост із подякою волонтерському фонду, який нібито асоціюється із Петром Порошенком.

Офіс президента у 2022 році критикував колишнього Головкома Валерія Залужного через пост із подякою волонтерському фонду, який нібито асоціюється із Петром Порошенком. Про це розповіла ексрадниця Залужного зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська в інтерв’ю "Українській правді".

- У нас (на сторінці Головнокомандувача ЗСУ. – "УП") була низка постів подяки волонтерам. Один із них стосувався фонду, який працює з 2014 року й активно допомагав низці підрозділів. Валерій Федорович мене зустрів і каже: "Негайно прибирай цей пост". Бо йому подзвонили згори й були дуже незадоволені. Я не могла зрозуміти, у чому річ, але пізніше зрозуміла, що там побачили у фонді, про який ми написали, якусь нібито "політичну заангажованість попереднім президентом України". Хоча по суті він – незаангажований. Бо як може бути волонтерський фонд політичним? - розповіла ексрадниця.

Водночас, за словами Долгоновської, Офіс президента не встановлював для Головкома Залужного жодних обмежень чи заборон щодо його публічної комунікації.