Суханов відповів, чи оновив дані у ТЦК та чи має бронювання від телеканалу

Шоумен зізнався, чи має бронювання від телеканалу.

1plus1.ua

Ведучий ток-шоу "1+1" "Говорить вся країна" Олексій Суханов зізнався, чи оновив дані у ТЦК. Раніше шоумен розповідав, що одного разу вже відвідував військкомат, щоб пройти необхідну процедуру, проте через велику чергу зробити це не вдалося. У коментарі проєкту "Ранок у великому місті" Олексій зазначив, що вже оновив дані і наразі має бронювання від телеканалу.

– У мене зараз бронювання. Я оновив всі дані за законом. За вимогою закону. Наразі у мене є бронювання від каналу. Я працюю там, де маю працювати, де я більш ефективний. Я схиляюся перед тими, хто боронить Україну. І я вважаю, що до останнього подиху я їм маю бути вдячний ось тут, ось тут, а ще й ось так. Сплачуючи податки на їхнє утримання.

Суханов також наголосив, що всіляко допомагає військовим, але не за допомогою зборів, а власними коштами.

- Я не афішую це, я взагалі не схильний про це говорити, але допомагаю своїми грошима. Адресно, - наголосив він.

Олексій Суханов подав документи на здобуття українського громадянства ще у 2014 році, але здійснити мрію зміг лише через вісім років у січні 2022-го.

Суханов закінчив Московський державний університет комерції. Працював ведучим на російських телеканалах "Дождь", "ТВ3", "РЕН ТВ". З квітня 2012-го по 2022 рік був ведучим ток-шоу "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", а після закриття мовника перейшов на "1+1 Україна", де веде ток-шоу "Говорить вся країна". Журналіст також є ведучим авторського шоу на YouTube-каналі.