У Києві повітряна тривога тривала понад 9 годин

Вона спричинила колапс у столичній підземці.

facebook.com/GeneralStaff.ua

У Києві зі вчорашнього вечора, 4 вересня, до ранку 5 вересня тривала повітряна тривога. Її оголосили ще о 23:29. Про це повідомляють міський голова Віталій Кличко та Київська обласна військова адміністрація.

Ворожі безпілотники почали залітати у Київську область ще ввечері (близько 22-ї години) з південного та східного напрямків. Повітряна тривога у Києві та області тривала понад 9 годин поспіль.

- Протягом усього цього часу російські дрони, попередньо на кшталт Shahed, намагалися атакувати столицю. Цього разу на Київ вони заходили переважно поодинці, а не групами. Але жоден з ворожих БпЛА своєї цілі не досягнув. Усі безпілотники, які загрожували столиці, були знешкоджені. - повідомили у КМВА.

За даними оперативного зведення на цю хвилину, в Києві без потерпілих та руйнувань. Зараз столиця без потенційних повітряних загроз.

Зазначимо, що така тривала тривога у Києві спричинила колапс у столичній підземці. Під час російської атаки поїзди метро курсували з інтервалом 10 хвилин. У місцевих пабліках публікують відео довжелезних черг біля входів у підземку.  Зараз кількість поїздів збільшили, тож це має вирішити проблему, каже місцева влада.