Погрожував ножем: ексчоловіка Шеннен Доерті заарештували у Беверлі-Гіллз

Поліцейські заявили, що справу буде передано до окружної прокуратури Лос-Анджелеса для розгляду.

instagram.com/ashhamilton

Ексчоловік Шеннен Доерті актор Ешлі Гамільтон заарештований у Беверлі-Гіллз. Артиста затримала поліція близько 5-ї ранку 24 серпня після того, як він погрожував ножем співробітнику готелю. Про це джерело з правоохоронних органів повідомило TMZ.

Менеджер готелю зателефонував до поліцейської дільниці і повідомив, що актор витяг ніж і "прийняв бойову стійку". Інцидент стався після того, як співробітник розбудив Гамільтона у вестибюлі готелю та сказав, що він не може там перебувати. У відповідь Ешлі почав сперечатися, і ситуація загострилася.

Представник готелю хотів висунути звинувачення проти актора, тому Гамільтона було заарештовано за дрібне хуліганство і доставлено до місцевої лікарні, щоб пройти обстеження щодо наявності алкоголю в крові.

У коментарі виданню артист заявив, що працівник готелю налякав його, тож він вихопив ножа, хоча майже не пам'ятає цього. Вже в лікарні Гамільтон розповів лікарям, що заснув, оскільки прийняв кілька пігулок, які прописали йому для лікування онкологічного захворювання. За словами Ешлі, він бореться з плоскоклітинним раком шкіри і вже переніс дві операції та лікування.

Поліцейські повідомили виданню, що справу буде передано до окружної прокуратури Лос-Анджелеса для розгляду, незважаючи на те, що актор запевняє, що не хотів завдати шкоди працівнику.

Гамільтон і Доерті одружилися в 1993 році, знаючи одне одного лише два тижні. Шлюб акторів тривав п'ять місяців. Після розставання пари Ешлі зустрічався з акторкою Енджі Евергарт, з якою пізніше одружився. Подружжя розлучилося у березні 1997-го.

Шеннен Доерті після розлучення з Гамільтоном була заміжня ще двічі. З 2002-го по 2003 рік Доерті була одружена з гравцем у покер Ріком Саломоном, а в жовтні 2011 року стала під вінець з фотографом Куртом Ісварієнком. Пара розсталася у квітні 2023 року, а документи про розлучення акторка підписала за день до своєї смерті. Доерті не стало 13 липня на 54-му році життя після дев'яти років боротьби з раком.