На фронті загинув мобілізований журналіст Новини.LIVE

Богдан Затула служив діловодом та загинув на Дніпропетровщині під час артилерійського обстрілу. 

facebook.com/imi.org.ua

У Дніпропетровській області загинув журналіст видання Новини.LIVE Богдан Затула, якого мобілізували до лав ЗСУ. Про це 4 вересня повідомив Інститут Масової Інформації (ІМІ).

Богдана мобілізували 31 липня, і він служив діловодом речової служби однієї із військових частин. 26 серпня журналіст загинув під час артилерійського обстрілу. Друг Богдана Затули журналіст Руслан Зерницький написав у своєму фейсбуці, що Богдан не встиг доїхати до лінії фронту і загинув унаслідок обстрілу тилових позицій.

Богдан Затула долучився до команди Новини.LIVE у травні 2024 року. Він висвітлював події в рідному Харкові. До цього Богдан працював журналістом у “Фокусі” до 2021 року та у 2023 році – редактором стрічки новин ZN UA. У 2013 році Затула закінчив харківську школу № 17 на Салтівці, яку росіяни зруйнували у березні 2022 року.

Журналістові було 28 років. Його поховали його на Алеї Слави в Харкові. Богдан Затула став 86-м медійником, який загинув унаслідок повномасштабного вторгнення Росії. Підтримати родину журналіста можна за посиланням на банку.