В Кривому Розі росіяни вдарили по готелю, постраждали п'ятеро людей

Від вибухової хвилі пошкоджено понад 10 багатоповерхівок.

t.me/dnipropetrovskaODA/15763

В ніч на 4 вересня росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Поцілили в об'єкт цивільної інфраструктури у центрі міста. Про це повідомив керівник міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

Він також зазначив, що від вибухової хвилі зазнали руйнувань понад 10 багатоповерхівок. П'ятеро жителів постраждали, але, на щастя, важких поранень немає.

За словами очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, постраждалі - жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік. А ще 10-річна дівчинка, вона у лікарні. Решта постраждалих оговтуватимуться вдома.

- Окрім багатоповерхівок у Кривому Розі пошкоджено чотири навчальні заклади, стільки ж автівок. Понівечено аптеку і магазини. Такі дані на зараз. Будівля готелю зруйнована з першого по третій поверхи. Терор цивільних не припиняється., - написав Лисак у Telegram.

У школі № 103 розгорнули міський штаб допомоги. Там жителі пошкоджених будинків можуть отримати будматеріали та подати заяви на матеріальну допомогу від міста. На місці працюють усі аварійні, медичні та комунальні служби.

Також Олександр Вілкул повідомив, що тимчасово припинено рух на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників. Вагони маршрутів №№ 2, 5, 7, 9, 22, 25, 27 у напрямку станції Кривий Ріг - Головний розвертаються на кільці Героїв АТО. Вагони маршрутів №№ 9, 14 працюють на ділянці від станції Кривий Ріг - Головний - площа Домнобудівників.