У Львові через ракетні удари горять житлові будинки в районі залізничного вокзалу, є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

Росіяни поцілили майже у центр міста.

t.me/andriysadovyi/2448

В ніч на 4 вересня росіяни вдарили "шахедами" та ракетами по Західній Україні, у тому числі по Львову. Близько шостої години ранку в місті пролунала серія потужних вибухів. Як повідомив міський голова Андрій Садовий, у районі залізничного вокзалу горять житлові будинки, вже відомо про 17 постраждалих, серед них двоє дітей.

- Є займання житлових будинків в районі головного вокзалу. Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні "Арніки" та № 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон у районі вулиць Коновальця, братів Міхновських, Мельника, - написав мер у Telegram.

Місцеві Telegram-канали повідомляють, що на вулиці братів Міхновських під завалами будинку в підвалі є люди. Очевидці кажуть, що нібито горить новий ЖК. Його здали в експлуатацію у березні 2023 року, тож він був заселений. На місці працюють усі відповідні служби. Повітряна тривога станом на 06:30 у Львові триває.

Станом на 06:45 відомо про шістьох постраждалих внаслідок атаки на Львів, повідомив Андрій Садовий. Серед них 10-річний хлопчик. Медики надають необхідну допомогу.

О 07:12 Андрій Садовий уточнив, що постраждалих вже 17 осіб. Серед них двоє дітей 10 та 15 років, 15 дорослих госпіталізованл до лікарень міста, у п'ятьох пацієнтів важкий стан.

Також через ракетний удар у Львові перекрили рух на кількох вулицях. Зокрема обмежили рух на Скнилівському мосту та на вулиці Коновальця. Трамвай № 2 курсуватиме поки що на вокзал. Автобуси №№ 52, 92, 21 та 84 курсують по зміненому маршруту - по вулиці Збиральній.