У Рівному звільнився директор онкоцентру та його заступники, які влаштували танці на столах під час конференції

У ході науково-практичної конференції медики влаштували гуляння з танцями - відео потрапило до соцмережі.

скріншот

Директор Рівненського обласного протипухлинного центру написав заяву про звільнення після того, як до мережі потрапило відео, на якому він та місцеві медики під час наукової конференції організували вечірку з танцями на столах. Про це повідомив керівник Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

- Його контракт припинено достроково за згодою сторін, відповідне розпорядження вже підписано. Також рішення звільнитися з адміністративних посад ухвалили усі три заступники керівника. Водночас лікарі не постраждали, заклад працює у плановому режимі й людям надають допомогу. Виконання обов'язків керівника покладено на завідувача абдомінального відділення цього підприємства Сергія Михайловського, - зазначив голова облради.

Карауш додав, що у протипухлинному центрі буде сформовано нову команду, яка працюватиме по-іншому та відповідно до вимог часу, адекватності, культури.

Раніше Карауш заявив, що бачив відео із застілля в ході конференції на тему "Актуальні питання радіаційної онкології в Україні", на яких лікарі танцюють на столах та ведуть навколо них хороводи. Він пообіцяв, що така вечірка матиме наслідки, у тому числі й кадрові.