Нардепа-втікача Дмитрука побачили у торговому центрі в Лондоні, — ЗМІ

Народного депутата, який незаконно перетнув кордон, зафільмували в торговому центрі Westfield London.

t.me/hromadske_ua

Народного депутата України Артема Дмитрука, який незаконно перетнув кордон, побачили в торговому центрі в Лондоні. Про це 2 вересня повідомило hromadske з посиланням на свого читача.

На наданому відео людина, схожа на Дмитрука, спілкується з продавцем магазину техніки. Як зазначається, зафільмували його в торговому центрі Westfield London, що на заході Лондона, 1 вересня.

На кадрах видно, як, імовірно, Дмитрук спілкується з темноволосою жінкою, що тримає на руках маленьку дівчинку. Ймовірно, це дружина Дмитрука Анастасія та їхня донька Варвара. Востаннє Анастасія Дмитрук публікувала Instagram Stories з Лондона шість тижнів тому — показувала відвідини Музею Вікторії та Альберта.

26 серпня журналіст «Української правди» Михайло Ткач повідомив, що Артем Дмитрук пішки перетнув кордон з Молдовою через пункт пропуску «Паланка», там попросив про захист і отримав тимчасовий притулок. З поліціцейського відділку Штефан-Воде нардеп попрямував до аеропорту молдавської столиці Кишинів. Звідти, за даними розслідувача, Дмитрук вилетів до римського аеропорту «Фьюмічіно». Джерела стверджували, що Дмитрук далі подався або до Лондона, або до Стамбула. 26 серпня сам Дмитрук заявив у своєму телеграм-каналі, що його родину намагалися викрасти з готелю та аеропорту в Європі.