Блогер Аліна Шаманська вперше за два роки привезла сина в Україну зі США

Останні два з половиною роки хлопчик перебував із мамою в Америці, де ходив до місцевої школи.

instagram.com/shamankaa

Блогер Аліна Шаманська вперше з початку повномасштабної війни привезла сина Артура до України зі США. Радісною новиною інфлюєнсер поділилася у соцмережах, показавши реакцію спадкоємця на приїзд додому.

У відео Шаманська повідомляє сину, що вони приїхали в Україну, після чого хлопчик виходить із машини і з розбігу щасливий падає у траву. Щоб спадкоємець переконався в цьому, Аліна уточнила, що тут немає дорожніх знаків англійською.

Останні два з половиною роки хлопчик перебував із мамою в Америці, де ходив до місцевої школи. Аліна пояснювала це тим, що хоче, щоб син "жив спокійним та повноцінним життям". У липні ексчоловік Шаманської сценарист і продюсер Руслан Ханумак повідомив у соцмережах, що виїхав у США до сина, оскільки хоче, щоб хлопчик ріс із батьком. Він пояснив, що зміг виїхати, бо має відстрочку до листопада 2024 року за станом здоров'я. Згодом Ханумак видалив пост із роз'ясненнями.

У січні 2023-го Аліна Шаманська подала на розлучення із режисером. Тоді Руслан заявив, що з дружиною вони розійшлися майже за рік до повномасштабної війни, але не афішували це. У відповідь Аліна назвала заяву колишнього "брехнею". Пара офіційно розірвала шлюб після шести років стосунків у червні 2024-го.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Аліна Шаманська (@shamankaa)

 

 

 

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Аліна Шаманська (@shamankaa)